+32 14 40 39 40
Visbeekstraat 9a, 2300 Turnhout

Daily Mail

Voor het printen en verzenden van al uw dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse briefwisseling heeft Pauwels Print & Mail een uniek geautomatiseerd concept ontwikkeld waarbij wij steeds vertrekken van printklare files (meestal PDF). Op die manier behoudt u als klant de volledige controle over de layout van uw documenten en dienen er geen wijzigingen aan uw applicaties te gebeuren. Bovendien kunt u op elk moment de klok terugdraaien en uw output terug zelf uitprinten en verzenden. Dit concept is reeds rendabel vanaf enkele honderden postzendingen per maand en dit eventueel verdeeld over enkele tientallen per dag.

Dit concept bevat al naar gewenst volgende services:

  • Belgische en buitenlandse adressen worden gescheiden en apart verwerkt.
  • Boven het adres wordt het retouradres afgedrukt.
  • Bij Belgische adressen wordt er eventueel een Mail-Id toegevoegd.
  • De positie van het adres wordt gecontroleerd en juist gepositioneerd voor het venster van de envelop.
  • Coderen van meerdere pagina's voor 1 envelop.
  • Verzending aan de meest voordelige porttarieven.
  • Keuze zwart of kleur.

Direct Mail

Ons modern machinepark is gericht op het effici├źnt verwerken van zowel kleine als grote volumes. Onze omslagvulmachines zijn voorzien van de meest geavanceerde technologie├źn en zijn uitgerust met roterende-, frictie- en shuttlefeeders waardoor er weinig beperkingen zijn om zeer creatieve concepten naast gebruikelijke formaten te kunnen verwerken.

lees meer

Fulfilment

Naast het verwerken van Direct Mail en Daily Mail hebben wij ook Fulfilment Services in ons dienstenpakket voorzien. Soms gaat een Direct Mail gepaard met een bestelactie, een inschrijving of een andere responsactie. PPM beschikt over de expertise en de nodige faciliteiten om allerlei manuele verwerkingen uit te voeren en...

lees meer

Contacteer ons