+32 14 40 39 40
Visbeekstraat 9a, 2300 Turnhout

Over ons

Na meer dan twintig jaar activiteit is Pauwels Print & Mail uitgegroeid tot een gevestigde waarde onder de Direct Mail Handlers. Onze expertise hebben wij opgebouwd mede door de inzet van onze enthousiaste medewerkers, het regelmatig vernieuwen van ons geavanceerd machinepark en het continu zoeken naar de nieuwste technologieën.

Pauwels Print & Mail wil zich in de eerste plaats profileren als een vooruitstrevend, innovatief bedrijf met aandacht voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Streven naar lange-termijn relaties met klanten, leveranciers en medewerkers is dan ook vanzelfsprekend en inherent aan onze onderneming.

Gedreven medewerkers

Ons team is samengesteld uit specialisten die hun vak 100% beheersen én die de ambitie hebben om hun kennis steeds te verbreden. Dankzij hun expertise en ervaring staan zij steeds garant voor een efficiënte en adequate afwerking van elke opdracht.

Full Service

Wij nemen elk aspect van uw Direct Mail en Daily Mail over en in uitbreiding kunnen wij een integraal fulfilment leveren, of punten we met u af welke facetten u graag uit handen geeft. Onze medewerkers zien toe op alle fases van het proces en sturen meteen bij indien nodig.

Integrity Control

Door het voortdurend inzetten van de nieuwste technologieën en applicaties worden uw opdrachten steeds op de meest efficiënte en gecontroleerde manier verwerkt. Via optische lezing wordt alle data geverifieerd en staan wij garant voor een foutloze en volledige verwerking van elke opdracht.

Voordelige porttarieven

Voor de distributie werkt Pauwels Print & Mail nauw samen met meerder postbedrijven zoals Bpost, PostNL, Sandd, Deutsche Post... Onze expertise omtrent conditionering en certificering maakt dat wij u steeds de meest gunstige porttarieven kunnen aanbieden.

Contacteer ons