+32 14 40 39 40
Visbeekstraat 9a, 2300 Turnhout

Fulfilment

Naast het verwerken van Direct Mail en Daily Mail hebben wij ook Fulfilment Services in ons dienstenpakket voorzien. Soms gaat een Direct Mail gepaard met een bestelactie, een inschrijving of een andere responsactie. PPM beschikt over de expertise en de nodige faciliteiten om allerlei manuele verwerkingen uit te voeren en indien gewenst kunnen wij bijkomende diensten aanbieden zoals het ingeven en controleren van data.

Een geïnformatiseerd opslag- en voorraadbeheersysteem, alsook een uitgebreid assortiment van verpakkingsmaterialen zijn de basis van onze manuele verpakkingsafdeling waar vooral diverse gadgets  en boeken verpakt en verzonden worden. Ook voor het manueel verwerken van speciale concepten staat een team van vakbekwame medewerkers paraat.

Direct Mail

Ons modern machinepark is gericht op het efficiënt verwerken van zowel kleine als grote volumes. Onze omslagvulmachines zijn voorzien van de meest geavanceerde technologieën en zijn uitgerust met roterende-, frictie- en shuttlefeeders waardoor er weinig beperkingen zijn om zeer creatieve concepten naast gebruikelijke formaten te kunnen verwerken.

lees meer

Daily Mail

Voor het printen en verzenden van al uw dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse briefwisseling heeft Pauwels Print & Mail een uniek geautomatiseerd concept ontwikkeld waarbij wij steeds vertrekken van printklare files (meestal PDF). Op die manier behoudt u als klant de volledige controle over de layout van uw documenten en dienen...

lees meer

Contacteer ons